Laborama 2019

Home|Laborama 2019
Loading Events
This event has passed.

Laborama zal haar 20e editie in 2019 vieren op een nieuwe locatie. Na meer dan 10 jaar in Brussels Kart Expo, zal Laborama vanaf volgend jaar Paleis 3 van Brussels Expo haar nieuwe thuis noemen. Bezoekers zijn welkom op donderdag 14 en vrijdag 15 maart 2019.

Door de jaren heen is Laborama uitgegroeid tot de grootste vakbeurs voor de laboratoriumsector in België en Luxemburg. Sinds haar eerste editie is de beurs dan ook sterk geëvolueerd. Om aan de huidige en toekomstige wensen en noden van zowel bezoekers als exposanten tegenmoet te komen, heeft de organisator besloten dat een verhuis naar een nieuwe en beter geschikte locatie aan de orde was.

Brussels Expo is naast de grootste en meest gekende eventlocatie van het land, ook uitstekend bereikbaar en omringd door allerhande faciliteiten. Met haar locatie op de Heizelvlakte is deze niet alleen gemakkelijk te bereiken met de auto, ook met het openbaar vervoer (metro, tram, bus) vinden bezoekers vlot hun weg naar haar paleizen. Paleis 3 heeft met zijn grote open oppervlakte, uitbreidingsmogelijkheden, vernieuwde inkom en conferentiezalen alle gewenste elementen om Laborama voor de voorzienbare toekomst te huisvesten.

Go to Top